La Vida Dolça

La Vida Dolça neix d’un documental de la vida den Miquel des Forn de sa Pelleteria, com a motiu de la seva jubilació, de la mà de la nostra estimada Marta Alonso.

Avui, els fills den Miquel volem recuperar els records dels nostres anys d’infantesa, quan jugàvem entre sacs de farina i cremadillos, aprenent, sense saber-ho, l’ofici que anys més tard ens duria a reprendre el camí del nostre pare. Volem recuperar tota l’artesania, rebosteria i manera de fer d’aquest mestre forner, amb la mateixa il•lusió i les ganes amb les que en Miquel obria cada dia les portes del seu forn.

Davant la impossibilitat de tornar al lloc on estava el forn antigament, ens traslladem a un petit i senzill local de Son Ferriol on ens han rebut amb els braços oberts, i des d’on, els fills den Miquel seguirem endolcint la vida de la gent de Mallorca i de fora d’ella. La Vida Dolça és un repte i al mateix temps una il•lusió. El camí d’una nova generació, perquè continuï viva tota la cultura gastronòmica de les nostres illes. Croisants, ensaïmades, panades, rubiols … amb tota l’essència de les receptes mallorquines de sempre.

Vuelve al inicio